HTML

Együtt élés

Sajnos azt veszem észre az emberek nem tudnak együtt élni másokkal. Mindenki csak ezt nézi neki mi a jó, nincsenek tekintettel másokra. Ezen szeretnék példákkal illusztrálva változtatni.

Friss topikok

Linkblog

Próbáljunk ne csak magunkra figyelni

2011.03.11. 10:46 Együtt élés

A hülye autós

Címkék: forgalom autó parkolás zavarás

Ez ma reggel történt. Ahogy jöttem dolgozni, láttam, hogy egy autó megáll a bolt előtt, és villogtatja az elakadás jelzőt. Kiszállt belőle egy nő és bement a boltba, az autó pár másodpercig még ott álldogált, majd elindult. Nem ment messzire, kb. 5 méterre volt egy parkolóhely, beállt oda. Gondoltam jól van, nem az út közepén fogja megvárni amíg az asszony bevásárol. De csak addig fordult be a parkolóhelyre amíg megfordult és visszament a bolt elé, csak most a másik irányban állt meg az elakadásjelzőt villogtatva. Kb. ekkor értem mellé és a fejemet csóválva néztem a sofőrt. Ettől ihletet kaphatott, hogy talán mégsem kellene percekig feltartani a forgalmat és felállt a járdára. Ez egy fokkal jobb megoldás mintha az út közepén állt volna, de a parkoló komolyan nem volt messzebb 5 méternél. Szegény asszony nem képes ennyit gyalogolni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyutteles.blog.hu/api/trackback/id/tr962730326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása